21iun./22

Un nou partener de Marca

Portofoliul Broos Premium Tools castiga un reprezentant de marca in domeniul masinilor de frezat mari si foarte mari.

Cu o experienta de peste 30 de ani FOOKE este un producator de masini de frezat in 5 axe de dimensiuni mari si foarte mari.

Masinile FOOKE tip Gantry sau Overhead-Gantry sunt utilizate in prelucrarea reperelor cu suprafete si volume mari, cum ar fi sine si structuri de cale ferata, industria aeronautica cat si industria automotive. FOOKE este prezent atat in prototypping cat si in scularii din domeniul automobil si aeronautica.

Masinile FOOKE ENDURA® se remarca atat prin dinamica si precizia ridicate cat si prin fiabilitate si siguranta in procesul de aschiere.

Portofoliul FOOKE include masini de frezat portal in 5 axe, masini de frezat HSC, masini de mare viteza, masini la tema, masini tip  FSW Friction Stir Welding.

20mai/20

NOUA STATIE DE DEZINFECTAT MAINILE FARA CONTACT SEISO©®

Pentru o mai buna protejare a personalului fata de noul COVID-19 va punem la dispozitie statia de dezinfectat mainile fara contact SEISO©®.

O solutie constructiva simpla, made in Romania, care poate fi amplasata oriunde in hala de productie sau zone de acces.

Se evita astfel contactul cu recipientul cu gel dezinfectant. In prezent este disponibil modelul de baza, care poate fi livrat cu sau fara flacon de gel dezinfectant de 1 l (diam. max. flacon = 90 mm).

In lucru se afla o statie de alimentare cu flacoane de 5 sau 10 l si statia din inox.  Pentru informatii suplimentare ramanem la dispozitia dv.

05oct./17

NOUTATI POKOLM – PORTSCULE HIDRAULICE CU LUNGIME ZERO

Cu ocazia EMO 2017 Pokolm lanseaza noua serie de portscule: PORTSCULE HIDRAULICE CU LUNGIME ZERO.

Acestea sunt disponibile in format SK40/50 si BT40/50 si utilizeaza gama de prelungitoare si adaptoare pe coada cilindrica din programul modular Pokolm.

AVANTAJELE utilizarii acestor portscule:
– DURABILIATE CRESCUTA A SCULELOR IN APLICATII
– CALITATE EXCELENTA A SUPRAFETELOR PRELUCRATE
– CONCENTRICITATE OPTIMA
– INTEGRARE IN SISTEMUL MODULAR POKOLM
– PERMITE UTILIZAREA DE FREZE CU COADA MIN. 3 MM
– MENTENTANTA SIMPLA
– NU NECESITA NICIUN DISPOZITIV DE PRINDERE.

Noile portscule sunt prevazute cu racire interna respectiv sistemul MQL.
Reductiile din program asigura prindere pe diametre de 3-32 mm.

PORTSCULE HIDRAULICE CU LUNGIME ZERO
23aug./17

FOURWORX® – UN NOU SISTEM DE FREZARE HIGH-FEED CU AVANTAJE MULTIPLE

  • MAI RAPID
  • AVANS MAI MARE
  • ADANCIME DE PRELUCRARE MAI MARE
  • PERFORMANTA MAI MARE

Cel mai nou produs lansat de Pokolm Frästechnik este un sistem de mare performanta de tip high-feed utilizat in prelucrari de degrosare si semifinisare.

FOURWORX® prezinta o multitudine de capabilitati care permit utilizatorului sa obtina rezultatele dorite.

Super-performanta este posibila printr-o geometrie noua, redefinita a sistemului de frezare. De exemplu diametrul cel mai mic de scula este Ø16 si este prevazut cu 3 dinti. Folosind FOURWORX® se pot atinge adancimi de prelucrare ap de pana la 0.75 mm si rate de avans fz de pana la 1.2 mm/dinte. In ciuda diametrului mic, noua geometrie ii confera maxim de stabilitate.

Calitati similare regasim si la placutele amovibile. Forma compacta, placuta este prevazuta cu un inel de echilibrare in jurul zonei de fixare a surubului. Structura stabila este completata de o geometrie negativa, 4 taisuri, care permite cresterea durabilitatii in aplicatii. Un spargator de aschii profilat conduce la optimizarea evacuarii aschiilor si cresterea performantei in aschiere.

Placuta este prevazuta cu o raza R1, stabila in aplicatii tip high-feed. Portofoliul de placute cuprinde 4 tipuri de carburi acoperite si 2 tipuri de spargator de aschie, care raspund perfect in prelucrarea de oteluri, fonte, inoxuri cat si superaliaje cum ar fi titan si Inconel.

In ansamblu, FOURWORX® preia foarte bine tensiunile si efortul in prelucrare, lucreaza stabil si silentios. Si-a demonstrat calitatile inclusiv pe masini cu putere mica sau labile, cat si in cazul prelucrarii de repere in conditii de rigiditate precara sau cavitati adanci. Poate fi utilizat atat cu racire cu emulsie cat si cu aer.

Programul FOURWORX® cuprinde scule cu diametrul Ø 16 – 42 mm, cu coada cilindrica sau coada filetata si in sistem DUOPLUG® pentru un maxim de rigiditate si concentricitate. Toate sculele sunt prevazute cu racire interna.

FOURWORX® – o noua referinta in eficientizarea procesului de frezare.

Distribuitor in Romania: Broos Premium Tools SRL

Str. Traian nr.42, 500332 Brasov

Tel.: 0268 541841, Fax: 0268 540014, E-mail: office@broos-tools.ro