20Mai/20

NOUA STATIE DE DEZINFECTAT MAINILE FARA CONTACT SEISO©®

Pentru o mai buna protejare a personalului fata de noul COVID-19 va punem la dispozitie statia de dezinfectat mainile fara contact SEISO©®.

O solutie constructiva simpla, made in Romania, care poate fi amplasata oriunde in hala de productie sau zone de acces.

Se evita astfel contactul cu recipientul cu gel dezinfectant. In prezent este disponibil modelul de baza, care poate fi livrat cu sau fara flacon de gel dezinfectant de 1 l (diam. max. flacon = 90 mm).

In lucru se afla o statie de alimentare cu flacoane de 5 sau 10 l si statia din inox.  Pentru informatii suplimentare ramanem la dispozitia dv.

05Oct/17

NOUTATI POKOLM – PORTSCULE HIDRAULICE CU LUNGIME ZERO

Cu ocazia EMO 2017 Pokolm lanseaza noua serie de portscule: PORTSCULE HIDRAULICE CU LUNGIME ZERO.

Acestea sunt disponibile in format SK40/50 si BT40/50 si utilizeaza gama de prelungitoare si adaptoare pe coada cilindrica din programul modular Pokolm.

AVANTAJELE utilizarii acestor portscule:
– DURABILIATE CRESCUTA A SCULELOR IN APLICATII
– CALITATE EXCELENTA A SUPRAFETELOR PRELUCRATE
– CONCENTRICITATE OPTIMA
– INTEGRARE IN SISTEMUL MODULAR POKOLM
– PERMITE UTILIZAREA DE FREZE CU COADA MIN. 3 MM
– MENTENTANTA SIMPLA
– NU NECESITA NICIUN DISPOZITIV DE PRINDERE.

Noile portscule sunt prevazute cu racire interna respectiv sistemul MQL.
Reductiile din program asigura prindere pe diametre de 3-32 mm.

PORTSCULE HIDRAULICE CU LUNGIME ZERO
23Aug/17

FOURWORX® – UN NOU SISTEM DE FREZARE HIGH-FEED CU AVANTAJE MULTIPLE

  • MAI RAPID
  • AVANS MAI MARE
  • ADANCIME DE PRELUCRARE MAI MARE
  • PERFORMANTA MAI MARE

Cel mai nou produs lansat de Pokolm Frästechnik este un sistem de mare performanta de tip high-feed utilizat in prelucrari de degrosare si semifinisare.

FOURWORX® prezinta o multitudine de capabilitati care permit utilizatorului sa obtina rezultatele dorite.

Super-performanta este posibila printr-o geometrie noua, redefinita a sistemului de frezare. De exemplu diametrul cel mai mic de scula este Ø16 si este prevazut cu 3 dinti. Folosind FOURWORX® se pot atinge adancimi de prelucrare ap de pana la 0.75 mm si rate de avans fz de pana la 1.2 mm/dinte. In ciuda diametrului mic, noua geometrie ii confera maxim de stabilitate.

Calitati similare regasim si la placutele amovibile. Forma compacta, placuta este prevazuta cu un inel de echilibrare in jurul zonei de fixare a surubului. Structura stabila este completata de o geometrie negativa, 4 taisuri, care permite cresterea durabilitatii in aplicatii. Un spargator de aschii profilat conduce la optimizarea evacuarii aschiilor si cresterea performantei in aschiere.

Placuta este prevazuta cu o raza R1, stabila in aplicatii tip high-feed. Portofoliul de placute cuprinde 4 tipuri de carburi acoperite si 2 tipuri de spargator de aschie, care raspund perfect in prelucrarea de oteluri, fonte, inoxuri cat si superaliaje cum ar fi titan si Inconel.

In ansamblu, FOURWORX® preia foarte bine tensiunile si efortul in prelucrare, lucreaza stabil si silentios. Si-a demonstrat calitatile inclusiv pe masini cu putere mica sau labile, cat si in cazul prelucrarii de repere in conditii de rigiditate precara sau cavitati adanci. Poate fi utilizat atat cu racire cu emulsie cat si cu aer.

Programul FOURWORX® cuprinde scule cu diametrul Ø 16 – 42 mm, cu coada cilindrica sau coada filetata si in sistem DUOPLUG® pentru un maxim de rigiditate si concentricitate. Toate sculele sunt prevazute cu racire interna.

FOURWORX® – o noua referinta in eficientizarea procesului de frezare.

Distribuitor in Romania: Broos Premium Tools SRL

Str. Traian nr.42, 500332 Brasov

Tel.: 0268 541841, Fax: 0268 540014, E-mail: office@broos-tools.ro

20Apr/17

NOU! POKOLM GUIDE app – acces rapid in lumea mobila POKOLM

Noua aplicatie POKOLM GUIDE ofera un spectru larg de functii complexe pentru utilizatorii tehnologiei de frezare, un instrument util in activitatea zilnica. Odata instalata aplicatia, toate functiile va stau la dispozitie, online sau offline.
⦁ Calculator regim de aschiere: structura simpla si clara, usor de utilizat in toate operatiile de frezare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

⦁ Functii de cautare: cu optiuni de cautare cum ar fi
⦁ Cautare dupa produs: corpuri de frezat su placute amovibile, freze carbura monobloc, portscule si adaptori dupa modelul catalogului sau al Webshop-ului. Corpurilor de frezat le sunt asociate regimuri de aschiere si un link direct la calculatorul de regimuri.
⦁ Cautare: limiteaza cautarea de produs functie de material, tehnologie, scule si masina in baza unor parametri intuitivi. Valorile obtinute in urma selectarii sculei sunt transferate in calculatorul de regimuri.
⦁ Cautare dupa text: permite cautarea in intreg programul de scule; suplimentar se afiseaza si alte produse similare reperului cautat si cu care poate fi combinat.
⦁ Configurator de produs: selectie de parametri in conexiune cu masina, tehnologia, sculele si date legate de geometria reperului de prelucrat; se afiseaza toate combinatiile de scule, portscule, adaptori.
⦁ Scanare: scaner integrat pentru scanare QR si coduri de bare. De exemplu, la scanarea codului de bare de pe o cutie cu placute Pokolm se afiseaza rapid regimurile de aschiere pe tip de material si optiuni de prelucrare. La selectarea unuia dintre ele informatiile sunt transferate imediat in calculatorul de regimuri.
⦁ Lista preferinte: reperele uzuale sau preferate se pot adauga in lista de preferinte.

Daca esti online poti folosi zoom-ul pentru imaginile si desenele atasate sculelor.
Date CAM, in diverse formate, pot fi descarcate sau trimise via e-mail.

POKOLM GUIDE este succesorul catalogului multimedia, adaptat noilor tehnologii de comunicare si sisteme de operare.

Aplicatia functioneaza momentan pe platformele Apple urmand ca in a doua jumatate a anului 2017 sa fie disponibila si pe Android.

Descarcati versiunea free Apple a aplicatiei POKOLM GUIDE din App Store.