• MAI RAPID
  • AVANS MAI MARE
  • ADANCIME DE PRELUCRARE MAI MARE
  • PERFORMANTA MAI MARE

Cel mai nou produs lansat de Pokolm Frästechnik este un sistem de mare performanta de tip high-feed utilizat in prelucrari de degrosare si semifinisare.

FOURWORX® prezinta o multitudine de capabilitati care permit utilizatorului sa obtina rezultatele dorite.

Super-performanta este posibila printr-o geometrie noua, redefinita a sistemului de frezare. De exemplu diametrul cel mai mic de scula este Ø16 si este prevazut cu 3 dinti. Folosind FOURWORX® se pot atinge adancimi de prelucrare ap de pana la 0.75 mm si rate de avans fz de pana la 1.2 mm/dinte. In ciuda diametrului mic, noua geometrie ii confera maxim de stabilitate.

Calitati similare regasim si la placutele amovibile. Forma compacta, placuta este prevazuta cu un inel de echilibrare in jurul zonei de fixare a surubului. Structura stabila este completata de o geometrie negativa, 4 taisuri, care permite cresterea durabilitatii in aplicatii. Un spargator de aschii profilat conduce la optimizarea evacuarii aschiilor si cresterea performantei in aschiere.

Placuta este prevazuta cu o raza R1, stabila in aplicatii tip high-feed. Portofoliul de placute cuprinde 4 tipuri de carburi acoperite si 2 tipuri de spargator de aschie, care raspund perfect in prelucrarea de oteluri, fonte, inoxuri cat si superaliaje cum ar fi titan si Inconel.

In ansamblu, FOURWORX® preia foarte bine tensiunile si efortul in prelucrare, lucreaza stabil si silentios. Si-a demonstrat calitatile inclusiv pe masini cu putere mica sau labile, cat si in cazul prelucrarii de repere in conditii de rigiditate precara sau cavitati adanci. Poate fi utilizat atat cu racire cu emulsie cat si cu aer.

Programul FOURWORX® cuprinde scule cu diametrul Ø 16 – 42 mm, cu coada cilindrica sau coada filetata si in sistem DUOPLUG® pentru un maxim de rigiditate si concentricitate. Toate sculele sunt prevazute cu racire interna.

FOURWORX® – o noua referinta in eficientizarea procesului de frezare.

Distribuitor in Romania: Broos Premium Tools SRL

Str. Traian nr.42, 500332 Brasov

Tel.: 0268 541841, Fax: 0268 540014, E-mail: office@broos-tools.ro