Noua aplicatie POKOLM GUIDE ofera un spectru larg de functii complexe pentru utilizatorii tehnologiei de frezare, un instrument util in activitatea zilnica. Odata instalata aplicatia, toate functiile va stau la dispozitie, online sau offline.
⦁ Calculator regim de aschiere: structura simpla si clara, usor de utilizat in toate operatiile de frezare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

⦁ Functii de cautare: cu optiuni de cautare cum ar fi
⦁ Cautare dupa produs: corpuri de frezat su placute amovibile, freze carbura monobloc, portscule si adaptori dupa modelul catalogului sau al Webshop-ului. Corpurilor de frezat le sunt asociate regimuri de aschiere si un link direct la calculatorul de regimuri.
⦁ Cautare: limiteaza cautarea de produs functie de material, tehnologie, scule si masina in baza unor parametri intuitivi. Valorile obtinute in urma selectarii sculei sunt transferate in calculatorul de regimuri.
⦁ Cautare dupa text: permite cautarea in intreg programul de scule; suplimentar se afiseaza si alte produse similare reperului cautat si cu care poate fi combinat.
⦁ Configurator de produs: selectie de parametri in conexiune cu masina, tehnologia, sculele si date legate de geometria reperului de prelucrat; se afiseaza toate combinatiile de scule, portscule, adaptori.
⦁ Scanare: scaner integrat pentru scanare QR si coduri de bare. De exemplu, la scanarea codului de bare de pe o cutie cu placute Pokolm se afiseaza rapid regimurile de aschiere pe tip de material si optiuni de prelucrare. La selectarea unuia dintre ele informatiile sunt transferate imediat in calculatorul de regimuri.
⦁ Lista preferinte: reperele uzuale sau preferate se pot adauga in lista de preferinte.

Daca esti online poti folosi zoom-ul pentru imaginile si desenele atasate sculelor.
Date CAM, in diverse formate, pot fi descarcate sau trimise via e-mail.

POKOLM GUIDE este succesorul catalogului multimedia, adaptat noilor tehnologii de comunicare si sisteme de operare.

Aplicatia functioneaza momentan pe platformele Apple urmand ca in a doua jumatate a anului 2017 sa fie disponibila si pe Android.

Descarcati versiunea free Apple a aplicatiei POKOLM GUIDE din App Store.